E-GAMERS 12vnt
search
  • E-GAMERS 12vnt
  • E-GAMERS 12vnt

E-GAMERS 12vnt

33,00 €

(2,75 € Už buteliuką)

Su mokesčiais
Kiekis
Paskutinė prekė

APRAŠYMAS IŠSAMI PRODUKTŲ APŽVALGOS

E-GAMERS yra žmonės, kurie dalyvauja žaidimuose ir elektroniniame sporte ir kuriems reikia pagerinti pažinimo aspektus, tokius kaip koncentracija, mąstymo greitis ir reakcija, kartu apsaugant savo regėjimą.

E-GAMERS MEGAPLUS leidžia:

Aukštas koncentracijos ir dėmesio lygis

Pagerinti suvokimą ir atmintį

Psichinis kietumas

Ištvermės ir energijos, kad galėtum žaisti daug valandų

Apsaugokite regėjimą žaidimo metu

Visa tai dėka:

Memophenol®: nesmulkintų vynuogių (Vitis vinifera L., Vitaceae) ir laukinių mėlynių vaisių (Vaccinium angustifolium A., Ericaceae) ekstraktas, kuris, kaip įrodyta,

Per klinikinius tyrimus pagerėjo atmintis, koncentracija ir atsparumo parametrai. Memofenolis® gerina miklumą ir koordinaciją bei padidina gebėjimą susikaupti žaidimų seansų metu (mažiau protinio nuovargio).

Taurinas, kuri yra labai svarbi amino rūgštis palaikant tinkamą širdies raumens funkcionavimą palaikant kalio koncentraciją ir

kalcio jame. Jis turi tam tikrą įtaką insulino ir cukraus kiekiui kraujyje. Jo naudojimas yra įdomus daug pastangų reikalaujančiam sportui, kuriam reikia atsigauti. Yra tyrimų, kurie rodo, kad taurinas kartu su kofeinu gerina protinę veiklą.

Kofeinas, alkaloidas, dažniausiai vartojamas centrinei nervų sistemai stimuliuoti. Veikia kaip priemonė nuo nuovargio: laikinai leidžia išlaikyti budrumą, kai pradeda atsirasti nuovargis ar mieguistumas. Sumažina nuovargio jausmą. Tai taip pat pagerina koncentraciją ir protinį judrumą, leidžia geriau pasipriešinti intensyviems pratimams ir greičiau atsigauti.

Tirozinas, nepakeičiama aminorūgštis, būtina dopamino ir norepinefrino, smegenų neurotransmiterių, susijusių su nuotaika ir aktyviu atsaku, gamybai. Įvairūs tyrimai rodo, kad jis gerina pažinimo funkcijas ir padeda padidinti energiją bei raumenų darbingumą.

Liuteinas/zeaksantinas: tai karotinoidai, kuriuos organizmas natūraliai ir selektyviai perneša į akies dėmę, kad sukurtų apsauginį sluoksnį, žinomą kaip geltonosios dėmės pigmentas. Jo funkcija yra apsaugoti nuo mėlynos šviesos, pagerinti regėjimo atsparumą ir apdorojimo greitį bei padidinti pažinimo atsparumą.

Vitaminas B2 / B6 / B12: riboflavinas padeda palaikyti regėjimą normaliomis sąlygomis. Riboflavinas, vitaminas B6 ir vitaminas B12 padeda sumažinti nuovargį ir nuovargį.

INGRIDIENTAI:

vanduo, fruktozė, L-taurinas, nesmulkintų vynuogių (Vitis vinifera L., Vitaceae) ir laukinių mėlynių vaisių (Vaccinium angustifolium A., Ericaceae) ekstraktai – Memophenol®, aromatai, kofeinas, L-tirozinas, konservantas (kalio sorbatas), Tagetes erecta L. gėlių ekstraktas (10% liuteinas), saldiklis (sukralozė), Tagetes erecta L. gėlių ekstraktas (10% zeaksantinas), cianokobalaminas, piridoksino hidrochloridas, riboflavinas.

Be glitimo, be laktozės

Didelis kofeino kiekis (333,33 mg/100 ml)

I u

VARTOJIMO REKOMENDACIJOS:

1 gėrimas per dieną. Paimkite prieš pradėdami žaidimą. Galite vartoti vieną arba pridėti prie bet kokio gėrimo.

Pateikimas: 60 ml talpos.

2 Prekės
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.